Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Endelig blir det flerbrukshall på Storelva

Storelva skole kunne i dag melde følgende:

I dag kom byråd for utdanning, Anna Amdal Fyhn, med følgende gladnyhet til Storelva skole: Kommunen har funnet midler til en ny flerbrukshall på Storelva! Den skal bygges løsrevet fra Storelvahallen, og er beregnet ferdigstilt i 2015. Tanken er at den skal brukes både som ungdomsklubb, juniorklubb og bibliotek, og har en kostnadsramme på 35 millioner.
Nyheten ble meget godt mottatt av elever og ansatte på skolen, og byrådet fikk en spontan takkedans fra 450 elever! «Dette har vi ventet på i 10 år- tusen takk!» var hilsen fra elevrådsleder Jon Olav Fagertun til byrådet.

Vi kommer tilbake med mer info.