Folkemøte: Skolebehovsplanen

Folkemøte: Skolebehovsplanen

Velkommen til folkemøte om skolebehovsplanen

Vi inviterer alle interesserte til å delta på et folkemøte om skolebehovsplanen mandag 14. oktober kl. 19.00 i auditoriet på Vågsbygd videregående skole. Dette møtet er en viktig anledning for å skape dialog mellom FAU’ene, elevråd, administrasjonen og lokalsamfunnet.

Program for møtet:

Møtet vil begynne med velkomst fra bydelsrådet, etterfulgt av noen glimt fra Vågsbygddagene. Deretter vil administrasjonen presentere skolebehovsplanen, som danner grunnlaget for diskusjonen.

Paneldebatt:

FAU’ene og elevråd vil delta i en paneldebatt der de kan dele sine synspunkter og stille spørsmål til administrasjonen. Publikum vil også ha mulighet til å stille spørsmål fra salen, noe som gir en unik sjanse til å diskutere viktige saker direkte med de ansvarlige.

Representanter fra Arbeiderpartiet (Ap), Høyre, Kristelig Folkeparti (KrF), Venstre, Pensjonistpartiet (PP), Miljøpartiet De Grønne (MDG), Rødt og flere andre partier vil være til stede.

Etter debatten vil det bli servert kaffe og kaker, og vi oppfordrer alle til å bruke anledningen til å snakke uformelt med politikerne som deltar på møtet vårt.

Vi håper mange har anledning til å delta, og ser frem til en konstruktiv og engasjerende dialog om skolebehovsplanen. Dette er en unik sjanse til å bidra til å påvirke fremtidens skolestruktur i Vågsbygd.

For spørsmål og henvendelser, kontakt koordinator for oppvekstgruppa i bydelsrådet, Magnar Totland:

oppvekst@bydelsrad.no

Med vennlig hilsen

Oppvekstgruppa
Vågsbygd bydelsråd

Dette nettstedet bruker cookies. Dette gjør vi for å gi deg en best mulig opplevelse, intet annet. Ved å besøke nettstedet vårt, aksepterer du dette.